Vaak gestelde vragen

Wanneer is de dag van de schoonmaker

Ieder jaar op 15 juni vieren wij de dag van de schoonmaker. In 2023 is dit op donderdag 15 juni. In 2024 valt de 15e op een zaterdag, daarom vieren wij De Dag van de Schoonmaker op vrijdag 14 juni 2024.

 

Waar staat DDvdS voor?

Dit is de afkorting voor de Dag van de Schoonmaker. Wij gebruiken dit ook als #hashtag en hopen uiteraard dat dit trending topic wordt op alle social media 15 juni aanstaande. #ddvds23

 

Wat is De Dag van de Schoonmaker?

Op de dag van de schoonmaker zetten we alle schoonmakers in het zonnetje, een dag speciaal om deze mensen te bedanken! Laat zien dat wij het enorm waarderen dat zij iedere dag weer het verschil maken.

 

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen is simpel, vul het formulier in op de meedoen pagina. Je ontvangt dan via de mail een inlog code voor het bedrijven deel op www.ddvds.nl, je download hier kosteloos onze communicatie toolbox. Dan ben je kosteloos bij DDvdS aangemeld en wordt jullie bedrijfsnaam en bedrijfslogo meegenomen in onze campagne.

 

Wat kost het ons bedrijf om mee te doen

Niets! Je naam verbinden aan DDvdS is geheel kosteloos, net als gebruik maken van alle communicatiemiddelen die beschikbaar zijn voor alle deelnemers in de communicatie toolbox.

 

Hoe vier ik de dag van de schoonmaker

De invulling van de dag in volledig zelf in te vullen. Blijf dicht bij jezelf en vier het zoals bij jullie bedrijf past. Dat is de meest oprechte manier om het te vieren. Voorbeelden zijn om die dag (een deel van) de leidinggevenden op pad te sturen en de schoonmaakmedewerkers te bezoeken, maar je kunt ook een pakkende brief maken en deze naar de medewerkers te sturen, eventueel samen met een presentje.

 

Hoe kan ik andere laten weten dat ik meedoe

De organisatie van DDvdS communiceert op haar social media kanalen alle namen van de deelnemers. Je kunt deze aankondiging op jouw eigen social media kanalen delen. Verder hebben we in de communicatie toolbox heel veel verschillende communicatie middelen die iedere deelnemer kosteloos mag gebruiken.

 

Wat is de communicatie toolbox

De communicatie toolbox is een digitale map waarin heel veel verschillende communicatie middelen zitten die kosteloos gebruikt mogen worden door de deelnemende bedrijven. Denk hierbij aan een persbericht, diverse DDvdS logo’s, een email banner, een DDvdS achtergrond verhaal, een voorbeeldbrief om naar klanten te sturen etc. Je kunt deze toolbox vinden op de website van DDvdS.

 

Waar kan ik De Dag van de Schoonmaker vinden op social media

Wij zijn te vinden op de volgende social media platvormen: